Egyedi póló nyomtatás, egyedi ajándék készítés Póló Bázis

Fő profilunk: egyedi póló, trikó, pulóver, mez, gyermek body, ajándéktárgy feliratozás, nyomtatás. Embléma, logo és grafika tervezés.

Kínálatunkban cégek és magánszemélyek egyaránt megtalálhatják a kívánt egyedi termékeket. Céges emblémás, feliratos, fényképes egyedi pólók, egyedi trikó nyomtatás, ajándéktárgyak készítése, akár 1 db-tól. Cégek figyelmébe ajánljuk a reklámtárgy- és munkaruha nyomtatás lehetőségét. Természetesen az alkalmi meglepetések is megrendelhetők: legyen szó születésnapról, névnapról, legény- vagy leánybúcsúról, karácsonyról, évfordulóról. Minden alkalomra, vagy eseményre találhat és rendelhet egyedi ajándékokat. Termékeink kiváló alapanyagból készülnek, hogy a lehető legjobb minőséget tudjuk nyújtani Megrendelőinknek. Hozott anyagra is vállalunk nyomtatást, egyeztetés után.
A fontosabb információkat tartalmazó menüpontokat felül, míg a grafikai kategóriák oldalait a baloldali menüsávban érheti el.

Egyedi igények

Természetesen mindenkinek vannak álmai, egyedi elképzelései, ezért szolgáltatásunk fontos részét képezi a teljesen új grafika és felirat tervezése, vagy a meglévők átszerkesztése, képek feljavítása, digitalizálása. A weboldalunkon szereplő kínálattól (pl. forma, szín, méret) eltérő termékek elkészítésére is van lehetőség. Ezen árucikkek legyártásának határideje és ára egyedileg változó és megbeszélés tárgyát képezi.

Mennyit kell várnia az Ön által megrendelt pólóra, ajándékra?

Termékeink a megrendeléstől (azaz az előleg beérkezésétől) számítva általában 12-24 óra alatt elkészülnek. Sürgősebb esetben egyeztessen velünk telefonon, mert amennyiben kapacitásunk engedi, úgy akár egy óra múlva átvehető a termék (a minta szerkesztése, kiszállítás és postázás nélkül). Cégeknek, iskoláknak, egyesületeknek is vállalunk nyomtatást, akár nagyobb tételben is. Ebben az esetben kérje személyre szabott árajánlatunkat az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

Ajánlatunk:

Cégeknek: emblémázott munkaruha, feliratozott céges ajándék, céglogós póló nyomtatás, céges pulóver nyomtatás, céges póló készítés;
Rendezvényszervezőknek: rendezvényekhez egyedi póló, egyedi feliratozott kellékek, ajándékok;
Szállodáknak, hoteleknek: személyzeti egyen póló, kötény, munkaruha nyomtatás, feliratozott céges ajándékok;
Vendéglátósoknak, éttermeknek: emblémázott egyen póló, feliratozott egyenruha, kötény;
Iskoláknak: iskola- vagy osztálypóló pl. testnevelésre, vetélkedőre, kirándulásokra;
Kórházaknak, magánrendelőknek: emblémázott, feliratozott baby body, egyen póló, emblémás köpeny;
Egyesületeknek: számozott, emblémázott, feliratozott mezek, nadrágok, melegítők, egyesületi póló nyomtatás, pulóverek;
Magánszemélyeknek: egyedi fényképes, feliratos nyomtatott ajándékok, pólók, pulóverek, baby bodyk;
Nagyszülőknek: egyedi feliratos unoka baby body, fényképes bögre, párna nyomtatás;
Szerelmeseknek: páros pólók, páros pulóverek, páros bögrék, páros párnák.

 Vásárlástól való elállás joga…

Fokozottan felhívjuk minden leendő vásárlónk figyelmét, hogy a 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet 29.§ c) pontja alapján a Megrendelőt, a teljesen egyedi, kifejezetten a vásárló kérésére készített termék esetén (pl.: ajándéktárgyak, a vásárló által biztosított fotókkal és szöveggel ellátva), a már megrendelt és elkészített egyedi termék után nem illeti meg a vásárlástól való elállás joga.

Amennyiben kérdése van, részletesebb információra van szüksége, rendelni kíván, vagy árajánlatot kér, megteheti a közvetlen e-mail küldő felületünkön, e-mail címünkön (Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.), vagy hívhatja a lenti közvetlen elérhetőségünket.

Egyedi póló nyomtatás Dunaharaszti – Póló Bázis: +36-30-521-4895